Анджелина Джоли по спешност в болница


Холивудската красавица Анджелина Джоли е приета в психиатрична болницата, съобщи БТА, цитирайки изданието „Холивуд лайф“. Причината – хранително разстройство на психична основа, с което тя се бори от години. 43-годишната актриса ще остане под медицински грижи в продължение на две седмица.
Звездата от „Господарка на злото“ отново си е внушила, че страда от излишно тегло, поради което е предприела строги мерки. Към момента тя тежи 44 килограма при ръст 170 сантиметра.

Бившата муза на Брад Пит е приета в същата клиника, която й помогнала да победи анорексията преди няколко години. За здравословните неприятности на Анджелина обаче писаха само няколко малки чужди сайта, един от които индийски. Големите холивудски издания за сега запазват мълчание, което значи, че или новината към момента не може да бъде потвърдена или просто такава няма.


Припомняме, че през март Джоли загуби съзнание и бе откарана в болница. След като чаровната брюнетка припаднала, нейни близки извикали линейка. Лекарите ѝ направили пълни изследвания и я предупредили, че ако не започне да се храни нормално и не спре да нервничи, нищо добро не я чака.

Източник: zajenata

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Анджелина Джоли по спешност в болница