Бременна жена поиска никой да не и подарява куче, а сега можеш да видиш какво се случи с нея…


Всички подарърци трябва да се избират мъдро. Ако желаеш да зарадваш някого като му подариш домашен любимец – коте или куче, трябва да прецениш всички плюсове и минуси.

Когато сестрата на тази бременна жена реши да и подари куче, бъдещата майка се противопостави.
Аргументите бяха повече от убедителни – кучето изисква време и енергия, а бъдещето бебе също.
Въпреки това жената се съгласява и едновременно си има две бебета – нейното и красив черен лабрадор. От първите си дни в новото семейство, кучето се превръща в неизменна част от него. Това се случва през 2007 година. И тук историята на двете бебета започва и годините минават. Когато едно дете расте заедно със своя най-добър приятел – куче, те стават най-добри приятели. Хапват заедно на закуска, играят навън, гледат телевизия, стават едно цяло и винаги заедно.
Забавно е когато твоя приятел е винаги наоколо, времето минава…

За съжаление нашите четириноги приятели имат по-малка продължителност на живота и те като нас са разположени към различни заболявания. През началото на 2017 година откриват на лабрадора тумори. Оказва се, че са доброкачествени и след няколко успешни операции, те са отстранени, всички са щастливи от развръзката на събитията.

И тук майката вече се замисли за онзи момент, когато не искаше домашен любимец. Тя разбра, че когато в продължение на години живееш съвместно с домашния си любимец, всичко е по-хубаво. Защото той става свидетел на всички важни събития. И гледайки назад, осъзнаваш, че този нежелан подарък, всъщност е по-ценен от всичко, което някога си получил в живота си.

Източник: milinovini

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Бременна жена поиска никой да не и подарява куче, а сега можеш да видиш какво се случи с нея…