Вижте как изглеждат трите сестри на Кубрат и Тервел Пулеви (снимки)


Кубрат Пулев има три сестри, за които малко се знае, но от Новини365 разбрахме, че всичките са омъжени за чужденци. Кубрат Пулев има прекрасно семейство, което е изключително сплотено. Той е израснал с три сестри и един брат и затова не се налагало да общуват с много деца навън. Вкъщи си били половин футболен отбор, обичал да казва баща им. Затова ги съветвал да не контактуват с много деца, а да наблегнат на учението.

От малки ги съветвал да имат цели и да се борят за тях, да учат чужди езици! За Тервел Пулев знаем много, тъй като той също се изявява в бокса. За сестрите на двамата братя обаче до този момент, като че ли не се знаеше нищо в публичното пространство.

Трите красиви дами Ани, Виктория и Боряна разказаха за братята си в предаването „Всяка неделя” преди известно време. Те разкриха, че Кубрат и Тервел започнали да тренират съвсем малки. Били още на по 2-3 години, когато се опитвали да удрят боксовата круша. Всички израснали в сплотено и здраво семейство, обичали да четат и да спортуват.

Ани, Виктория и Боряна са омъжени за чужденци – американец, италианец и грък. Много се гордеят с талантливите си братя и им желаят още по-впечатляващи успехи, разкрива Girl.bg.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Вижте как изглеждат трите сестри на Кубрат и Тервел Пулеви (снимки)