Драма! Родителите на убитата от кървавата Атанаска Алекс се разделиха, не успяха да преглътнат мъката по загубеното дете


етири години след жестокото убийство на 8-годишната Алекс хората в Поморие не могат да забравят кървавото зверство. Всяка година в дните около Великден споменът зазлокобната нощ срещу 11 април се завръща като призрак, пише в. “Телеграф”. Почерненото семейство на мъртвото момиченце е разбито в буквалния смисъл. Зловещата трагедия раздели родителите му завинаги. Скоро след трагедията майката Евелина Великова напусна съпруга си и се изнесе от семейното жилище заедно с по-голямата си дъщеря. През лятото тя върти малък хотел в Свети Влас. Бащата Веселин Тодоров, известен с прякора Германеца, също се появява рядко в Поморие. Според бившите му съседи, той се е преместил в Бургас,където живее и работи. Зад разбития им брак прозира жестоката трагедия с малката Алекс.


„Така и никой не разбра защо точно се разделиха. На пръв поглед сериозна причина нямаше, но след убийството на детето Ева изпадна в депресия, от която още не може д се съвземе. И майката, и бащата не успяха да преглътнат голямата мъка и да продължат заедно напред. Опитваха дълго заради по-голямата дъщеря, но не се получи”, разказват техни близки.

След убийството на невръстното дете се разпадна и още едно семейство – това на хотелиера Веселин Тошев, чиято съпруга Северина е сестра на убийцата Атанаска Георгиева. Няколко месеца след кървавата екзекуция Северина и Майка и Светла Димитрова изчезнаха мистериозно от Поморие. По-късно стана ясно, че двамата са се разделили окончателно, а Северина се е преместила с двете им деца в съседното село Каменар, където наела квартира и започнала работа в автомивка. Веселин Тошев пък потъна в огромни дългове, бизнесът му буквално се сринал и той е бил принуден да затвори временно хотел „Лагун”, нашумял като „хотела на ужасите”. Атанаска Георгиева, съседка на момиченцето, в момента излежава доживотна присъда.

Източник: blitz

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Драма! Родителите на убитата от кървавата Атанаска Алекс се разделиха, не успяха да преглътнат мъката по загубеното дете