Зодиите, които имат къс фитил-Кибритлии, та знае ли се!


Има малки неща, които ни дразнят ежедневно, но когато се разгневим много, се проявява истинският ни характер. Оказва се, че освен, че всеки човек избухва по различен начин, зодията също влияе на начина, по който се ядосваме.

Ето какво може да очаквате от различните зодии, когато са ядосани:

Овен

Като един от най-огнените знаци, Овенът обикновено има къс фитил, който води до големи бомби.

Когато се ядоса, той става агресивен и мрачен. Обича хората да се държат добре с него. В противен случай е готов веднага да им покаже нагледно какво означава разгневен Овен.

Телец

Телците са абсолютно най-лошите хора, с които изобщо някога бихте могли да се скарате. Те са упорити като магарета и рядко отстъпват или се признават за победени. Ако ядосате Телец, очаквайте да имате сериозни неприятности. Той ще ви игнорира с дни, дори седмици, ако трябва.

Близнаци

Близнаците се чувстват замаяни и несигурни, когато са ядосани. Те се борят да дават правилни отговори, така че обикновено или се опитват да се държат добре, или избухват. Просто бъдете подготвени за всичко.

Рак

Раците са доста емоционални същества, което означава, че техният гняв може да е порочен. Те стават много пасивно- агресивни и песимистични, така че, ако не ги потърсите, за да поправите връзката, те няма да опитат. Също така бъдете внимателни, защото могат да бъдат манипулативни, когато се ядосат.

Лъв

Когато Лъвовете се разгневят, те стават невероятно трудни за разговор. Тяхната суетност и его често ги карат да вярват, че нищо не е по тяхна вина, така че дори не могат да разберат как другите ще започнат да мислят, че са направили нещо нередно. Техният темперамент може да се промени бързо и да доведе до случайни пристъпи на лудост.

Дева

Девите имат склонност да реагират на гняв по два начина –  бутилират всичко, докато е твърде много, или станат невероятно емоционални. Те са критични и аналитични, което ги кара да се притесняват за всеки малък детайл от всеки аргумент.

Везни

Везните са много нерешителни когато стане въпрос за гнева. Една секунда искат да оправят всичко, но в следващата секунда искат да забравят всичко и никога вече да не коментират случилото се.

Скорпион

Когато един скорпион се ядоса, по-добре да не сте му пред очите. Стават груби, отмъстителни и са готови да засегнат слабото ви място, без значение колко сте близки.

Стрелец

Стрелците искат да решат въпроса на мига, щом се ядосат. Те обсъждат всичко, но импулсивността и прямотата им ги карат да говорят неща, които биха засегнали отсрещната страна.

Козирог

Когато Козирозите са ядосани, те се затварят в себе си. Не споделят с никого какво им е и се опитват да прикриват чувствата си максимално дълго време. Така, естествено вредят само на себе си. Но дори да го осъзнават, никога не биха си признали, че са ядосани или наранени.

Водолей

Водолеите, мразят чувството на уязвимост. Мразят го толкова много, че предпочитат да се гневят по-скоро, отколкото да говорят за това, защо са ядосани. Държите гнева си в себе си и се замисляте за него без да ви интересува как се чувстват другите.

Риби

Рибите имат умение да се самоунищожават, което означава, че когато наистина се разгневят или разстроят, те са склонни да живеят в мизерията си. Те стават силно емоционални, което често води до това, че въвличат всеки в проблема си.

Източник: За Жената

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Зодиите, които имат къс фитил-Кибритлии, та знае ли се!