WEB Новинар е напълно независима дигитална медийна платформа, основана през 2013 година, част от WEB ® Producions  ( WebNovinar, WebStranici, WebOferti ), проект на „КДД ГРУП“.  Стремим се да отговорим на нуждите на хората да се информират и забавляват, да споделят и общуват, предоставяйки им високостойностно съдържание и услуги.

Всички новини, статии, репортажи, интервюта и други текстови и графични материали, публикувани в сайта, са или собственост на „Уеб Новинар“, или изрично е посочен източник и е спазен „Закона за авторското право и сродните им права“.

Допуска се публикуване на текстови материали и новини само с посочване на източника или добавяне линк към www.webnovinar.com

WEB Новинар е електронно издание за бизнес, образование, туризъм, култура,спорт, политика, видео, социални и всички останали новини в интернет. Публикува новини, коментари, анализи, фоторепортажи, интервюта, мнения и др., като се старае да предлага различни гледни точки за събитията, случващи се в България и по света.

Форматът на читателската ни аудитория е разнороден и възрастовата граница е в пълен обхват.

За връзка с нас, пишете на : webnovinarmedia@gmail.com

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...