Когато нейният приятел я изхвърли от колата, тя загубва всичко и изпада в шок. Година по-късно стъпва отново на краката си…


Действието се развива 2011 година, когато животът на 23-годишната жена Меган се преобръща. След години усърдни тренировки и недоволство от външния си вид, тя успява да стопи излишните мазнини и дори е снимана за корица на списание. Всичко това, разбира се е благодарение на нейните ежедневни тренировки и воля. Вместо да може да се радва на успеха си, че нейният живот е променен завинаги, тя претърпява жесток инцидент. По това време живеела с нейният дългогодишен приятел.

Двамата излезли с колата и започнали нормален разговор, който се превърнал в ужасен спор и момчето изпуснало нервите си върху Меган, като я хванал за рамото, отворил вратата на движещата се с превишена скорост кола и я изхвърлил.
Когато момичето се събужда, тя чувства болка по цялото си тяло. При нейното падане, момичето се е ударило в пътен знак и благодарение на това, че е била забелязана и откарана бързо в болница – оживява. Нейните наранявания звучат като филм на ужасите: счупен гръбнак, шест ребра и ключица, дори е имала сериозни проблеми с половият си орган.

Меган претърпява спешна операция, но за съжаление, когато излиза от упойка – лекарите съобщават лошата новина. Те казват, че са направили всичко възможно, но въпреки това е останала парализирана от гърдите надолу и вероятността да проходи някога е минимална. Меган се срина тотално, тя се почувствала така, сякаш е загубила целия си живот и своята идентичност.

След дълъг и бавен период на възстановяване я изписват от болницата, младото момиче решава, че няма да се предаде. Тя започва да прави тренировки и да се учи да ходи отново. Споделя, че при първият й опит, болката, която е изпитала се равнява на това да пуснат ток през тялото й.

След няколко месеца Меган отива на контролен преглед и лекарите виждат, че мускулите на дясното й бедро трепнат, когато тя си свива крака.

Меган осъзна, че може да се справи и че има надежда. Тя започва работа по укрепване на нейните изсъхнали мускули. Една година по-късно тя връща контрола си върху пикочния мехур и червата, всеки ден тя се движи бавно.
Щастието и се усмихва, когато тя се запознава с бъдещият си приятел – Род. Въпреки че на първата им среща, тя е в инвалидна количка, Меган не се отказва.

На втората среща отива с помощта на бастун, защото иска да покаже, че тя е силна в действителност и може да се справи. След още една изминала година в много тренировки и рехабилитационни процеси тя стои сама – без никаква чужда помощ. Род и Меган сключват брак и са много щастливи заедно.


Източник – пик

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Когато нейният приятел я изхвърли от колата, тя загубва всичко и изпада в шок. Година по-късно стъпва отново на краката си…