Колан от канап цери болежки в кръста


Болките в кръста със сигурност са състояние, познато на почти всеки един от нас. Статистиките показват, че около 80 на сто от българите вече са страдали от неприятния дискомфорт, който понякога се появява без видима причина. Едно от най-проверените през годините и ефикасни средства за справяне с неприятните болежки е канапът.

Завързването на парче от него около кръста е метод, практикуван в народната медицина от векове, а най-важното е, че гарантирано води до облекчаване на дискомфорта. Все пак неслучайно канапът е наричан „селския космодиск“ в последните години. За целта ви трябват само три най-обикновени връзки канап, които да сплетете заедно и да завържете около кръста си. Носете канапения колан в продължение на поне месец и половина, като го сваляте само под душа. Той спомага за елиминиране на натрупаното статично електричество в тялото ни, като премахва болката. Никога не го поставяйте върху разранена кожа или върху бенки.

На помощ при болките в кръста идва и турската керемида, а този метод навремето препоръчвала самата Ванга. За целта ви трябва само една керемида от стара къща (в никакъв случай не използвайте съвременни керемиди, няма да има ефект). Счукайте я на прах, добавете три разбити яйчни белтъка, пакет бял тамян, отново стрит на прах, и чаена чаша ракия (по възможност гроздова). Сместа се поставя върху чиста ленена кърпа и се увива около кръста, като трябва да престои една нощ. Ефектът ще е налице още на следващата сутрин.

Източник: Ретро

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...

Колан от канап цери болежки в кръста

Send this to a friend