Лекарите се подхотвиха за трансплантация на бъбрек! Това, което откриват при донора, е истински обрат на съдбата!! Уникално!


Героите в днешната история се казват Тим и Дон. Те се запознават съвсем случайно на един битпазар. След дълъг разговор за общите им интереси, те се добавят за приятели във фейсбук и продължават кореспонденция. Дон има прекрасна съпруга Белинда – те са женени от 12 години. През семейния си живот те преживяват много възходи и падения.


Шест месеца преди уникалната среща на Дон с Тим, Дон страда от хронично заболяване на черния дроб. Белинда е силно притеснена. Последва трансплантация и операцията бива успешна, но семейството претърпява истински шок: бъбреците на Дон отказват.

Дон трябва да започне диализа, но истината е, че му е необходима бъбречна трансплантация. Чакането за подходящ донор може да отнеме много време. Белинда изпада в стрес, не може да понесе това. Една вечер тя сяда пред компютъра и пише статус, който достига всичките й абонати в социалната мрежа. Този статус е своеобразен вик за помощ: „ Искам мъжът ми да живее, обичам го, искам да остарея с него, не искам да го загубя, моля ви, помогнете! Моля ви, молете се заедно с мен!„

Молбата на безпомощната жена достига до Тим. И макар с Дон да се познават сравнително отскоро, той обещава че ще помогне по всякакъв начин. Тим се подлага на кръвни тестове, за да се види дали е подходящ донор на бъбрек. Резултатите са изумителни – той е перфектният донор за Дон, всичко съвпада идеално!

Двамата мъже влизат в операционната зала и Тим спасява своя приятел, с когото се познават съвсем отскоро. Обаче… историята не свършва дотук! Лекарите правят невероятно откритие! По време на операцията откриват, че Тим е имал аневризма – разширяване на артерия, която в съвсем скоро време е можела да го убие. За късмет и на двамата, тази аневризма е била отстранена и така два живота са спасени благодарение на едно безкористно дарение!

Ако Тим не беше предложил самоотвержено да помогне, той вероятно щеше скоро да бъде мъртъв…


Тим и Дон се възстановяват успешно от техните операции и имат невероятна история, която могат да разказват – как два живота станаха едно цяло… С нея те ни учат, че добрите дела никога не са напразни! Това е още един пример, който го доказва! Сподели с приятели!

Източник: pik

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Лекарите се подхотвиха за трансплантация на бъбрек! Това, което откриват при донора, е истински обрат на съдбата!! Уникално!