Любопитно: Каква старост ни чака според зодията ни? Забавно и вярно!


Овен – предпочитат да игнорират възрастта, живеят в момента, не мислят за утре. Духът им до старостта поддържа енергията на младостта. Вероятно на 60 години, Овенът ще продължава да се облича с „черни кожени якета“ и да пори вятъра с мотоциклета. И ще го прави със същите усърдие и жизненост, както и преди. Те са волни чеда и живеят за мига.

Телецът обожава храната – понякога дори прекалено много – поради тази причина, с възрастта, те често наддават на тегло. С течение на годините, Телецът става психически и физически по-малко гъвкав. Въпреки това, те имат добра издръжливост, и вероятно ще живеят най-дълго от всички зодиакални знаци. Представи си ги заобиколени от верни приятели и много животни, всеки телец обожава животните и приютява колкото се може повече. Близнаците никога не губят своя младежки дух. Те са тези, които ще се пенсионират най-късно от всички и ще работят, докато намират сили за това. Те са идейни, ще успеят и да обиколят света и ще се хвалят пред другите.

Раците могат да бъдат два вида: такива, които никога няма да пораснат, и такива, които с възрастта се превръщат в Майка Тереза. Раците са „класически“ баби и дядовци, които са готови на всичко за внуците. Късмет е, ако ги имаш в живота си. Дори на старини все ще си намират занимание, я да ремонтират нещо, я да спретнат някоя нова градинка. Лъвовете стават все по-разглезени с годините. Възрастта ги прави спокойни, опитни, величествени и донякъде властни. Те ще изискват все повече и повече уважение, доверие и понякога дори поклонение. Лъвът иска да бъде модел за подражание, така че той ще се опита да постигне основните цели в живота възможно най-скоро. Много от Девите с възрастта започват да гледат все по-негативно на света. Те се стараят да поддържат добро здраве и добра физическа форма. Много от дамите, представителки на зодия Дева, стават раздразнителни и крайно взискателни.


Везните винаги се грижат за външния си вид, така че те ще опитат всичко възможно, за да предотвратят появата на бръчки по лицето и нежелани килограми. Дори на осемдесет години Везните ще убеждават останалите, че са все още на четиридесет. Скорпионите са страхотни и представителни. Подобно на философи са натрупали достатъчно мъдрост през годините. Но, за съжаление, често са прекалено обсебени от идеята за лични убеждения и цели, до мания и упорство.

Подобно на зодия Овен, Стрелецът не желае да мисли за старостта. Въпреки нежеланието да се грижат за себе си, успяват да запазят сексапила си и са едни от най-харесваните дори натрупали повечко годинки зад гърба си. Козирозите са родени „старчета“, сериозни за годините си, мъдри и отговорни. Интересното при тях е, че те се превръщат в деца с времето. Способността им да се вдетеняват е просто завидна. Водолеите в детството, като Козирозите са много сериозни. С течение на годините, Водолеите стават все по-странни, не се интересуват от мнението на другите, а на 80 години, могат да се държат като истински бебета и другите да намират това за очарователно. Те вечно могат да гледат към небето и звездите и да говорят за това. Винаги в центъра на купона, дори на години са най-търсени.

Рибите изпитват панически страх от старостта. Но, ако им се наложи да полагат грижи за свои близки или са в помощ на внуците, те са във вихъра си, щастливи и пълноценни.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Любопитно: Каква старост ни чака според зодията ни? Забавно и вярно!