Мариана Попова сияе от щастие – Показа бременно коремче


Поп звездата Мариана Попова ще ражда всеки момент. Тя показа бая наедряло коремче на снимка заедно с Катето Евро. Двете излезли да похапнат заедно, което вдъхновила актрисата за съвемстното фото. След раздялата й с италианеца Ханес, с който няма брак, но имат дете, тя се залюби с актьора, изиграл Васил Левски – Веселин Плачков.

Актьорът купи къща в Перник в началото на годината, с което даде знак, че чакат още един член на семейството. Плачков също има дете от предишна връзка. Мариана Николова Попова е българска поп-певица, известна с участието си на Евровизия, в журито на „Гласът на България“ и престоя ѝ в къщата на „Vip Brother Bulgaria 2012″. Мариана Попова e родена на 6 юни 1978 г. в София.


От 1989 до 1991 г. се занимава с народно пеене и народни танци. Завършва гимназия „Филип Станиславов“. Следва поп и джаз пеене в Нов български университет. От 1996 до 2000 г. е вокал на „Кокомания“, нашумели най-вече с песента „Ти не дойде“.

През 2001 г. побеждава в обявения от „Шоуто на Слави“ конкурс за беквокалистки, но остава на работа там само три дни. По-късно печели конкурс за водещи в „БГ радио“, а после — в предаването „Пиано бар „Нощни птици“ по БНТ.

Мариана Попова е една от петте поп-певици, номинирани за наградите на телевизия „ММ“, заедно с Лили Иванова, Белослава, Мария Илиева и Тони. На 18 май 2006 г. представя България на Евровизия в Атина с песента си „Let Me Cry“, но не успява да се класира за финала, а остава на 17 място в полуфинала.

Източник: zajenata

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Мариана Попова сияе от щастие – Показа бременно коремче