На 45 може да изглеждате на 30! Пийте само по 1 лъжица от…


Искате ли да спасите младостта си? Тази невероятна рецепта ще Ви помогне винаги да изглеждате страхотно! Достатъчно е да пиете 1 лъжица на ден от тази много вкусна смес и да растете млади всеки ден.

Ефектът е зашеметяващ! Ако правите редовно (2 пъти годишно, курсове), тогава на 45 ще изглеждате като на 30 и ще се чувствате така. И още …. В почивките, пийте чай с корен на джинджифил, поне веднъж на ден. За един курс ви трябва: 100 ml. лимонов сок, 200 г мед., 50 ml. от зехтин. Смесете всички съставки и вземете еликсира на празен стомах по една чаена лъжичка.


Вземете 3 пъти дневно преди хранене, около 15-20 минути. След като изядете първата доза – направете почивка за около половин година. По това време трябва да пиете чай с джинджифил за тази рецепта: 0,5 чаена лъжичка от рендосан джинджифил залейте с 200 г вряла вода, добавете лимон на вкус. Можете да добавите сушени плодове, но не и захар. С течение на времето, докато свикнете, дозата джинджифил може да се увеличи до 1 чаена лъжичка. Обикновено еликсирът се приема през март и октомври-ноември./ Zdrave.to

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

На 45 може да изглеждате на 30! Пийте само по 1 лъжица от…