Новата 25-годишна жена на баща ѝ искаше да развали нейната сватба..Майката обаче измисли страхотен план!


Сватбеният ден на Дженифър идваше. Нищо не можеше да развали настроението ѝ. Дори скорошния развод на нейните родители не беше трагичен. Нейната майка си беше намерила перфектната рокля. Щеше да е най-красивата майка на булка на света. Няколко дни по-късно обаче Дженифър разбира, че нейният баща ще доведе новата си 25-годишна приятелка, а тя ще носи СЪЩАТА РОКЛЯ. Тя решава да говори с нея и да я помоли да смени роклята си, за да не разваля деня на майка си.


„Няма начин! Изглеждам невероятно в тази рокля и ще я нося!“, отвърнала мащехата. Дженифър решила да каже лошите новини на майка си, но я изненадва с реакцията си…„Не се тревожи, мила. Ще си намеря нова рокля. Това е твоят специален ден и това няма го развали!“ На другия ден отиват на шопинг и откриват нова рокля – също толкова прекрасна.

Когато се прибрали, Дженифър решила да попита майка си: „Кога ще върнем старата рокля, тя вече не ти трябва и няма да имаш повод да я облечеш скоро“, казва дъщерята. „Разбира се, че ще имам! Ще я облека на репетицията преди деня на сватбата ти!“ – отвърнала жената.

Източник: milinovini.com

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Новата 25-годишна жена на баща ѝ искаше да развали нейната сватба..Майката обаче измисли страхотен план!