Нова трагедия на петък 13-ти! Две дечица на 6 и 4 години изгоряха живи край Пловдив! Снимки от кошмара!


Игра с огън е довела до трагичния инцидент с две загинали деца край пловдивското село Устина. Това съобщи пред TraficNews.bg кметът населеното място Нели Бундева.Жертвите са момиченце на 6 години и момченце на 4 години.

Три деца са били оставени сами във фургон в землището на Устина между Кричим и Куртово Конаре. Собственикът на фургона ги подслонил заедно с техните майка и баща. Родителите обаче оставили децата в помещението. След игра с открит огън, е възникнал пожар. „Хора от близките ниви са видели пушека и се притекли на помощ. Когато отворили вратата, вече било късно”, съобщи още Нели Бундева. В болница са транспортирани 28-годишната обитателка на помещението, заедно с 2-годишното й дете. В спасяването на децата се включил и бащата. Той също пристигнал и се включил в разбиването на вратата, когато забелязал пламъците.

Според запознати със случая по това време родителите работили из градините наоколо.


„В Клиниката по изгаряния на УМБАЛ „Свети Георги“ е и мъж на 37 години. И тирамата нямат обширни изгаряния, засегнати са лицата и ръцете им. Вдишали са пушек и токсични газове. Възрастните са в шок. На тримата пациенти предстоят консултации с УНГ и очни лекари.“, съобщиха за TrafficNews.bg от УМБАЛ „Св. Георги“.

Докато помагал на майката и детето е пострадал и 41-годишният собственик на имота и на отдадения под наем фургон. Той е откаран за преглед в поликлиниката в Кричим.

„Местопроизшествието е запазено. Извършва се оглед от служители на РУ – Стамболийски”, съобщиха от полицията. Районът е отцепен.

Изказваме съболезнования на близките.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Нова трагедия на петък 13-ти! Две дечица на 6 и 4 години изгоряха живи край Пловдив! Снимки от кошмара!