Нов рекорд! В Англия поставиха нов рекорд за най-скъпа торта в света, ще познаеш лицето на един известен човек…


Ако си спомняш, преди време в медиите се въртеше новината за най-скъпата торта, която беше изпечена в Дубай на стойност 1 милион долара. Вероятно ще те впечатли и новото създание на английската дизайнерка Деби Уингъм.


Наскоро дизайнерката получава поръчка от клиент, която била малко необичайна. Тортата, която тя трябвало да изработи трябвало да прилича на Ким Кардашиан…
Тортата била предназначена за момиче, което имало прилика и било почти неразличимо от всеизвестната Ким. За подготовката на тортата са използвани над 6 килограма шоколад, различни видове бонбони и дори ориз.

Подобно на предишния шедьовър на Деби, сватбената рокля, това кулинарно чудо е с огромни размери и повтаря много детайлно формите на Кардашиан. Лицето на копието на Ким е направено с помощта нта 3д принтер и се различава от лицето на звездата в основата само на формата на брадичката. Тортата си има дори маникьор, грим, мигли, които са направени от захар. Абсолютно годна за консумация, с изключение на най-скъпите части по нея, а именно бижута с диаманти.

Диамантите правят тортата толкова скъпа и нейната цена чупи предния рекорд, тъй като е оценена на повече от 1,2 милиона долара. Дизайнерката прекарва над 10 дни работа по своя проект.
Коментира се, че клиентът е останал доволен от поръчката. Жалко, че съпругът на Кардашиан не се сети първо да се обърне към „кралицата на тортите“.


Превод и редакция: WEBNOVINAR.COM

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Нов рекорд! В Англия поставиха нов рекорд за най-скъпа торта в света, ще познаеш лицето на един известен човек…