Окончателно: По-висок данък върху старите коли! Хората се вдигат на Бунт!


Парламентът гласува окончателно промяната в концепцията за определяне на данъка върху леките и товарните автомобили с максимална маса до 3,5 тона. В преходните и заключителни разпоредби на Закона за корпоративното подоходно облагане са предвидени промени в Закона за местните данъци и такси, предвиждащи данъкът върху превозните средства да се определя по нова формула, включваща два компонента – имуществен и екологичен.

Имущественият компонент отчита мощността и годината на производство на автомобила, а новият компонент – екологичната категория и замърсяването, което той причинява на околната среда. Повишението на данъка обаче не може да бъде изчислено с точност, защото конкретният размер на ставката ще се определи от съответния общински съвет, но няма да бъде с повече от 30%.

Веднага след новината за увеличние на данъка от цялата страна се чуха призиви за Бунт, който припомняме, че “Формацията” бяха задържали, защото имаха уверението на депутатите, че това увеличение няма да мине. Сега, когато новината и увеличението е факт, е време да си заминават всичките и Бунтовете започват в цялата страна още тази неделя като огромно количество хора ще се влеят в протестите против високите цени на горивата, но вече искането е да си заминават всичките и от Парламента и Министерски съвет!Бунтовете ще са до Оставка на всички!

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Окончателно: По-висок данък върху старите коли! Хората се вдигат на Бунт!