ПОТРЕСАВАЩО! Ето кога започва Третата световна война според най-утвърдените световни ясновидци


Датата на началото на Третата световна война вероятно вече е известна. Тази информация с всички сили се стараят да скрият от широката общественост, но както се казва всичко тайно рано или късно става явно.

Подобни развълнувани съобщения сега могат да се срещнат в интернет. Подгрявани от често пъти откровено изопачени факти за реалното положение в Украйна и действията на Русия, хората просто не разбират, какво става по света. А медиите спекулират върху темата за начало на Третата световна.

Например, в руския сегмент на интернет сега активно се обсъждат „предсказанията“ на известния руски астролог Павел Глоба, който през 2009 предрекъл, че Третата световна ще започне през март 2014, когато започне глобалното преразпределяне на държавните граници и ескалират военните конфликти. Войната, според Глоба, щяла да започне или по време на Олимпиадата, или скоро след нейното приключване. Той предрекъл, че Украйна ще бъде разделена на няколко части.

Но при внимателно анализиране на източника на тази новина се оказва, че въпреки че материалът е от 2009 година, след събитията в Украйна редакторите са внесли в него редица промени, които от една обикновена статия правят сензация. Възниква въпросът – защо вярваме на всичко това?

Психологът Ирина Лукянова смята, че цялата работа е в нашата вътрешна потребност от самосъхранение:


– За опасностите ние предпочитаме да бъдем информирани предварително, за да имаме възможност да се подготвим. Такава една тема, като войната, още повече Третата световна война, не може да не вълнува, защото тя всъщност засяга всеки от нас, както е било по време на Втората световна война, паметта за която е все още силна. Може да се каже, че именно дълбокият страх е основен мотив на най-активния интерес към тази тематика.

През последните години са много популярни различни предричания за края на света, за бъдещи войни и гибел на всичко живо. Например, баба Ванга е смятала, че светът ще балансира на ръба на катастрофата, докато не падне Сирия, и тогава ще започне световната война. През 1978 година, когато тя го казва, мнозина не го разбират. Но, имайки предвид последните събития, може да се каже, че в думите й има определен смисъл.

Египетската врачка Джой Айяд, напротив, е сигурна, че никаква Трета световна война няма да има. Според нея, тя внимателно наблюдава всички промени на астрономичната карта на Земята и смята, че война с масово насилие не заплашва света, но ни чакат други битки, например, информационни и икономически. Но главната битка е за умовете на хората.

Третата световна ще се води не с използване на истинско оръжие, а с помощта на медиите. И тя вече е започнала. Именно затова е много важно да разбираш какво четеш, гледаш и слушаш.

Източник: какатаинфо

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

ПОТРЕСАВАЩО! Ето кога започва Третата световна война според най-утвърдените световни ясновидци