Появата им бе изненада за родителите и лекарите, а когато им направиха ДНК тест откриха нещо невероятно!


Любящат двойка, обаче, бе решила да не се ограничава до едно дете. Беки и Лиъм отдавна искаха да имат повече деца. Когато тя най-накрая забременя, всички бяха на седмото небе. Никой дори не предполагаше каква изненада е приготвила съдбата на двойката! На бременната жена й бе трудно да носи корема си, постоянно й се гадеше, а сутрин главата й се сцепваше от болка! До първия ултразвук двамата съпрузи не си намираха място от безпокойство, защото предполагаха най-лошите варианти. Въпреки това, изследването постави всичко на мястото му!

Както се оказа, Беки се готвеше да роди повече от едно дете – не близнаци, а тризнаци! Такава изненада не очакваше нито тя, нито Лиъм.

В семейството и на двамата никога не бе имало нищо подобно, така че новината направо изненада бъдещите родители. А в 31-вата седмица бременната жена усети приближаването на финала!

Лекарите трябваше да направят спешно цезарово сечение. Всяко едно от триото момченца се роди с тегло само 1,3 килограма, така че първите шест седмици от живота си те прекараха в интензивното отделение. Въпреки това още от първите дни в болницата и лекарите, и родителите на децата забелязаха една странност …

Тризнаците обикновено се различават един от друг, но синовете на Беки и Лиъм изглеждаха почти еднакви. Дори баща им и майка им едва различаваха децата.

Резултатите от анализа на ДНК по предложение на лекарите изненадаха всички. Както се оказа, децата на двойката бяха еднояйчни тризнаци . Това е изключително рядко сред тризнаците!
Родителите, между другото, се научиха бързо да правят разлика между синовете си. Според Беки и Лиъм, те изглеждат еднакво само в съня си. Характерът на тризначетата бил напълно различен.


В допълнение, друг отличителен белег станали бенките между веждите на децата. Един от синовете на двойката имал малко по-тъмно петънце от братята си. А друг от триото имал специален родилен белег на крака си.

Едва ли Беки и Лиъм били планирали с един удар да увеличат семейството си двойно. Младите родители сега ще могат само да мечтаят за спокойствие. Както и да е, сега двойката е абсолютно щастлива, а това е най-важното!

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Появата им бе изненада за родителите и лекарите, а когато им направиха ДНК тест откриха нещо невероятно!