Появи се снимка на мъжа до поп фолк певицата Мария- явно наистина обича мъже с наднормено тегло


Първият й мъж беше млад, богат и красив, вторият млад и богат, а третият само богат, злорадстват колежки на мега звездата Мария. Кръшното миньонче няма още развод с Християн Гущеров, но вече се уреди с поредния милионер, който да спонсорира кариерата й. Ангел Тенев е известен повече като Свинаря, заради мащабния си бизнес с месо. Освен това имал фирма за въоръжена и невъоръжена охрана, сигнално охранителна дейност, транспортна фирма и бизнес с фураж.

Освен Свинаря има и прозвището Генерала, тъй като предишната му любовница Анелия преди години му посветила песента „Генерал“. Видеото показва мъже завързани и висящи като прасета. Говори се, че така Анелия го иронизирала, заради неспазени финансови обещания от негова страна и го е разкарала след няколко месеца връзка.


Тенев разочаровал Анелия, но щедро развързал кесията си за Отварачката. Мара не се притеснявала от огромната разлика във възрастта, тъй като всеки месец получавала 5-цифрена сума кеш, отделно Мерцедес S класа, с който певицата води дъщеря си на училище. Свинаря платил и последния лъскав клип на Отварачката, заснет в Сицилия. Амбициозният проект струвал около 40 000 евро. Певицата била в прекрасни отношения и с 28-годишната дъщеря на Ангел – Радина, пише „Уикенд“. Но въпреки всичко ние не можем да твърдим, че това е истинаили е поредната клюка сред вип средите у нас, затова единствено и само времето ще покаже!

Източник: topbubolechko

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Появи се снимка на мъжа до поп фолк певицата Мария- явно наистина обича мъже с наднормено тегло