Първият българин в топ 100: Гришо и екипът му не постъпиха коректно


Григор Димитров и екипът му постъпиха некоректно към България, смята Орлин Станойчев –  първият българин, достигнал топ 100 на световната ранглиста при мъжете.

Не се прави така само ден преди турнира. И те го знаят. Ако наистина не можеш да играеш, откажи се седмица по-рано, за да дадеш възможност на организаторите да поканят други добри играчи, не само Стан, изрази мнение най-успешният български тенисист преди ерата на Григор Димитров пред ” 24 часа”.

“Отношението на Григор към България е различно. В последните години той много се промени като човек. Подминава и не поздравява хора, които са му помагали. А човек не бива да забравя откъде е тръгнал. Никой не прави така”, отсече бившият ни капитан за купа “Дейвис”.

“Жалко за децата и феновете, които имат възможност да го гледат веднъж в годината. Пак казвам, екипът му не е искрен с хората. Роджър Федерер никога няма да се откаже от турнира в Базел ден преди началото. Всички, които играят тенис, са наясно какво става”, посочи бившият тенисист.

Станойчев определи Стан Вавринка като страхотен играч и изрази оптимизъм, че догодина отново ще има турнир от най-високо ниво в София.

Източник: Днес.БГ

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...

Първият българин в топ 100: Гришо и екипът му не постъпиха коректно

Send this to a friend