Първи снимки на убиеца на Виктория! ДНК, дрехи, свидетели и… Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики


Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като убиец на журналистката Виктория Маринова, пише “24 часа” като цитира разследващи на гнусното кърваво убийство, разтърсило България.

Припомняме ви, че младият мъж бе арестуван снощи в германия град Щаде. Той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие. Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й. Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Красимиров духнал още в неделя, ден след убийството. Полицаите стигнали до него чрез помощта на свидетели, които го забелязали в района на убийството. По първоначални данни Северин е от ромския квартал на крайдунавския град, известен е още като Селайдин. Роден е през 1997 г. “Той е турчин, от Селеметя е”, твърдят хора от квартала, които го познават.

В събота вечерта, часове след зверството, той бил на купон, след което се прибрал в дома на съпругата си. Той споделил на близки за извършеното деяние и те го посъветвали веднага да се маха. На следващия ден заминал за Германия, където живее майка му, именно там той е бил изловен от местната полиция. Северен е рецидивист, в регистрите на МВР фигурира с няколко кражби. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.


По публикацията работи: Златко Желев

Източник: dnes.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Първи снимки на убиеца на Виктория! ДНК, дрехи, свидетели и… Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики