Радина Кърджилова публикува снимка с погрома в апартамента след скандал с Деян Донков


Дупка в стената, изпочупени предмети и строшени стъклени бутилки. Така изглеждал апартаментът на актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков след поредната им семейна свада, твърдят техни близки, цитирани от „Галерия“. По думите им жилището се нуждае от основен ремонт заради постоянните им скандали и най-вече заради агресията на Донков.

Всъщност, за дупката в стената призна самата Радина преди няколко дни със снимка в Instagram.„Ремонт… Очаквай неочакваното“, написа Кърджилова, изглеждайки видимо нещастна.

Звездата от „Стъклен дом“ не уточнява кой е потрошил стената, но пък съседите й се оказаха сговорливи. По думите им от жилището на актьорите редовно се чуват викове и крясъци, трошат се стъкла, удря се по стената…


Някои дори изразиха съмнение, че Донков е ударил стената с бутилка, целейки се в Радина. За битовите скандали в актьорското семейство отдавна се говори. Още когато участваха в риалити шоуто „Къртицата“, наяве излязоха няколко подадени жалби в полицията от Радина срещу Донков за домашно насилие.

Източник: zajenata

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Радина Кърджилова публикува снимка с погрома в апартамента след скандал с Деян Донков