Сеир, сълзи и грандиозен женски скандал в “Черешката на тортата”! (СНИМКИ)


Сериозна женска драма се разигра в “Черешката на тортата” по Нова телевизия. Днешният домакин бе фолк певицата Бони. Тя обаче стартира с голям гаф – накара гостите си да я чакат дълго време пред вратата на дома си, който преди това показва с гордост. Това обаче никак не се понрави на оперната певица Весела Нейнски. Още с прекрачването на прага на дома на ромската изпълнителка, колежката й от операта й показа, че е сърдита от случилото се.

“Вие си яжте. Аз само ще ви гледам и ще ви казвам “Наздраве”, обяви Нейнски, сядайки на масата. “Какво искаш? Колко пъти трябва да ти се извиня?”, сопна й се Бони. “Подредена съм и точна. Не обичам да ме чакат или аз да чакам, а Бони си го позволи. Приех го като неуважение. Не съм лицемерна и не искам да се преструвам. Домът ти е хубав, но чакахме два часа пред вратата”, продължи Веси. “Искаш ли да ти дам един нож, да ма заколяш са?”, попита я в типично ромския си стил Бони. Тук актьорът Ники Сотиров се обърна към операторите и ги помоли да спрат, но записите продължиха.

Малко след това Бони реши да разнообрази с ромска песен, но докато си акомпанираше с приборите за хранене се обърна към DJ Дамян и му каза: “Помагай бе, идиот, тук съм с барабани”. Това никак не се хареса на гостите й, който все пак опитаха от всичките й манджи. Малко след това Бони реши на изпее народна песен, което изненадващо накара Веси да се разплаче.


Източник: blitz

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Сеир, сълзи и грандиозен женски скандал в “Черешката на тортата”! (СНИМКИ)