Скандална плеймейтка лъсна в п*рно с футболист! Ето на какво е способна Анджелина Атанасова за малко пиар


Плеймейтката с амбиция за фолкпевица Анджелина Атанасова, лъсна в порно с бившия футболист и настоящ модел Йордан Йорданов. Видеото се появи в “Инстаграм” профила на красавеца. Според запознати Анджелина и моделът били гаджета отскоро и било истинска любов от пръв поглед.

В 30-секундно клипче здравенякът е подпукал плеймейтката в мисионерската поза, а тя пъшка страстно, докато той прониква в нея. Самият Йордан снима съвкуплението с телефона си, към края за няколко за секунди се появява и лицето му в профил.

Близки на бившия футболист разкриват пред ПИК, че профилът му в социалната мрежа е бил хакнат, след което зложелателите са качили скандалното порно. Всичко обаче намирисва на евтин пиар, още повече, че клипчето се намира и в “Историята” на профила на самата Анджелина. Каква е крайната им цел и дали са я постигнали, та нали все пак в тези среди така се успява….

Анджелина Атанасова е родена на 12 март 1996 г. За изкусителната красавица се заговори след участието й в конкурса “Мис Плеймейт”, а впоследствие тя записа и дует с певеца Ангел “И със сто да бъда”. В момента тя подготвя следващото си парче.

21-годишният Йордан Йорданов наскоро влезе в ТОП 10 на най-желаните мъже за годината. Той представи страната ни на Международния конкурс “International Top Model of the World”, откъдето се върна с две титли – за най-фотогеничен модел и за участник с най-красиво тяло. В момента е студент в УНСС.


От своя страна плеймейтката публикува статуси в профила си във фейсбук:

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...

Скандална плеймейтка лъсна в п*рно с футболист! Ето на какво е способна Анджелина Атанасова за малко пиар

Send this to a friend