Скандал във ВСС! Лозан Панов бяга от журналистически въпроси за миналото на съпругата си


Лозан Панов побягна тази сутрин във ВСС, след като чу журналистически въпрос как ще коментира данните, че съпругата му Елисавета Панова е била обект на разследване като извършител на престъпление по чл. 325 ал. 2 от Наказателния кодекс за хулиганство, придружено от съпротива срещу орган на властта, съобщи репортер на Канал 3.

Панов спринтира по стълбите към Съвета, което вече се превърна в негов патент. По същия начин той бягаше и при въпросите за неподадената си декларация пред Сметната палата.

Припомняме, че жената на председателя на ВКС Лозан Панов има тъмно петно в биографията си. Толкова тъмно, че може да компрометира цялата кариера на председателя на Върховния касационен съд. Това стана ясно от стенограмите на кръга АРГО, който обсъждаше преди близо две години евентуалната номинация ня Панов за президент на Република България. Дълго критата истина излиза наяве, става ясно от материал на в. “Труд”, който публикуваме.

„Ако има черен лебед, това е жена му на Лозан“. Думите са на бившия правосъден министър Христо Иванов. Произнесени са на сбирка на задкулисния кръг “Арго” на 28 юли 2016 г. в зала, намираща се на столичния булевард “Витоша” 164, когато компанията, начело с Иво Прокопиев, Радан Кънев, Антоанета Цонева, Трайчо Трайков, Стоянка Георгиева и още политически проксита, поръчкови журналисти и професионални протестъри обсъждат кой да е кандидатът им за президентските избори през есента на същата година.

Случаят със съпругата на Панов е особено фрапантен предвид факта, че политици са знаели за ситуацията с Елисавета Панова. Доказателство за това са стенограмите на кръга АРГО, в които Христо Иванов, бивш правосъден министър, нарича Панова – “Черен лебед”.

Компрометиращите факти за г-жа Панова, бивша Ганева може да са били използвани за натиск над съдия номер 1. Особено смущаващо е, че Панов и сега мълчи по темата и не дава информация за миналото на своята съпруга, защо срещу нея е имало наказателно разследване, какви са резултатите от него, може ли това да влияе върху работата му, оказван ли е натиск върху него или върху неговата съпруга.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Скандал във ВСС! Лозан Панов бяга от журналистически въпроси за миналото на съпругата си

Send this to a friend