Съдбата е отредила на всяка зодия да изпълнява определена мисия-Овен-Роден да бъде откривател, Телец-Да се радва на живота


Овен – Роден да бъде откривател. Овните са любопитни и винаги търсят новостите и успешно се справят с всяко предизвикателство, имат много силно развита интуиция и нюх.

Телец – Роден да се наслаждава на живота. Висша цел в живота на всеки един телец е щастието, както собствено така и на любимите хора. Телеца е щастлив когато яде, когато спи, когато пазарува и когато прави любов, обича и да пътува.

Близнаци – Роден да твори. Близнаците са самородни таланти, те обичат да творят във всяка насока, креативни и нестандартни, любими на всички.

Рак – Роден да бъде лидер и да помага на околните. Тази прекрасна зодия притежава множество положителни качества.

Лъв – Роден да бъде звезда и винаги е в центъра на вниманието. Родени да обичат живота, купоните и удоволствията.

Дева – Роден да помага и да подкрепя и разбира другите.

Везни – Роден да прави света по-добро място и същевременно по-откачено, лудостта им отива, купоните също, а най-вече любовта, но се пазете, защото винаги взимат трудно решения..

Скорпион – Роден да търси тръпката и тръпката го намира.

Стрелец – Роден да прави добрини и пари.


Козирог – Роден да се бори с неправдите.

Водолей – Роден да променя света и светът му е благодарен за това, може би най-креативната и най-трудната за разбиране зодия.

Риби – Роден да обича и да създава нови приятелства.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Съдбата е отредила на всяка зодия да изпълнява определена мисия-Овен-Роден да бъде откривател, Телец-Да се радва на живота