Съобщиха благата вест в предаването на Гала, велика радост за най-красивата звезда от Откраднат живот! Честито на щастливите родители!


Актрисата от „Откраднат живот“ Ралица Паскалева потвърди пред Гала, че очаква дете.

Паскалева отказа да коментира пола на бебето, както и кога точно ще се появи. С половинката ѝ – волейболистът Теодор Салпаров, са решили да не коментират темата повече пред медиите.

„Живот и здраве ще се радваме на едно лятно бебе“, сподели Паскалева.
 Салпаров бил очаквано много щастлив, тъй като и двамата са били готови да направят тази стъпка и не е станало случайно, за да са изненадани.

За радост на феновете Паскалева няма да напуска сериала „Откраднат живот“, в който се превъплъщава в ролята на д-р Галя Стилянова.Преди време волейболистът коментира връзката си с Паскалева: „Много бих искал да се радвам на още деца – две ще е най-добре. Ралица определено притежава качествата, които бих искал да има майката на бъдещите ми наследници, така че рано или късно и това ще се случи. Не съм се замислял дали бих се оженил отново, след като вече имам един брак зад гърба ми. Само времето ще покаже. Засега сме оставили връзката ни да се разви

ва постепенно, без да бързаме.“

Източник: www.kakata.info

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Съобщиха благата вест в предаването на Гала, велика радост за най-красивата звезда от Откраднат живот! Честито на щастливите родители!