Тази жена е убедена, че в речника срещу думата красота, трябва да стои нейната снимка! Ще се съгласиш ли?


Алейра Авендано твърди, че е идеал за физическа красота. След над 20 пластични операции, които струват космически суми, тя е убедена, че е много близо до перфектното тяло. По професия е модел, има профили в туитър и инстаграм, където се радва на хиляди последователи, които редовно харесват и коментират всяка една нейна снимка.

За първи път едва на 19 години, Алейра ляга под ножа и започва своя преход – стомашен байпас,операция за удължаване на врата, липосукция, заменя всичките си зъби с протези, импланти в гърдите и дупето. В момента тя е на 28 години като е преминала през 4 операции само за уголемяване на бюста, 3 операции свързани с челни импланти, носи и корсет в продължение на 9 години.

„Всичко, което правя е само и единствено в името на красотата. Искам и аз съм най-секси жената на планетата“ – уверено обяснява Алейра. „Аз съм на мнение, че всяка себеуважаваща се жена трябва да премине през пластичната хирургия, за да бъде наистина красива. В това няма нищо страшно, само са необходими повече финансови възможности.“ – допълва тя.

Алейра е категорична: „Тялото на една истинска дама трябва да изглежда като пясъчен часовник.“ Момчета, мислите ли, че Алейра е перфектната жена? И дами, това ли е идеята за физическо съвършенство? Готови ли сте и вие ако имате възможност да се подложите на подобни разкрасителни процедури?

Източник: pik.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Тази жена е убедена, че в речника срещу думата красота, трябва да стои нейната снимка! Ще се съгласиш ли?