Трите дни, които могат да променят съдбата ви през декември


Всеки човек иска да промени живота си към по-добро и да бъде по-щастлив, отколкото е. Декември е един о тнай-силните месеци за промяна, защото е зареден с мощна енергия, която се е акумулирала през годината и този месец се затваря цикъла на настоящата година, като същевременно се подготвя и дава старт на следващата, зареден с нова и чиста енергия, която може да ни помогне да насочим желанията си в правилната посока и да успеем. През декември има 3 особено силни дни, които ще ви помогнат да реализирате всички ваши желания.

7 декември.

Това е денят за ново начало.

Всеки бизнес, стартирал в този ден, ще бъде успешен. На този ден материалните и финансовите желания ще се изпълняват лесно.

21 декември.

На този ден не можете да пожелаете на никого нищо лошо – всичко ще се върне при вас като бумеранг. За да изпълните вашите желания и да се радвате на по-добър живот, пожелавайте мир и добро на всеки около нас. Всичко ще ви се върне с положителен знак в най-неочаквания момент.

31 декември.

Мечтите се сбъдват. Програмирайте себе си за позитивното и оставете всичко лошо в старата година. Също така трябва да анализирате годината си.

Спомнете си простата фраза: “Освобождавам се от всичко лошо, умножавам всичко добро” и го повтаряйте на този ден възможно най-често и ще видите как ще се промени живота ви.

А вие готови ли сте да използвате силата на тези дни?

Източник – за жената

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Трите дни, които могат да променят съдбата ви през декември