Три години по-късно Гъмов призна за Преслава


Станимир Гъмов призна за Преслава, не съжалява за нея. Една от най-големите легенди след ВИП Брадър през 2015 бе, имаха ли Гъмов и Преслава извън риалити формата. Между двамата прехвърчаха искри, но никой не се нае да твърди, че може да има нещо по-сериозно помежду им. Носеха се различни слухове, в мрежата дори се появиха уж чатове между двамата. Едва днес обаче Гъмов призна за Преслава. Той призна, че престоят му в Биг Брадър е бил забележителен и до голяма степен и заради нея.

Пред Ники Кънчев той си спомни за запознанството им, а водещият го попита какви са старите му грешки.
„Дойдох да си повторя старите грешки, като с Преслава“, пошегува се актьорът-футболист. Ники Кънчев веднага го парира, че не може да нарича срещата с певицата грешка. „Не, не беше грешка и не съжалявам за нея. Тя се омъжи, щастлива е, роди й се дъщеря“, с усмивка допълни още Гъмов. Той не крие, че още въздиша по певицата, но няма нищо против нейните колежки да му помогнат да се отърси от чувствата си към нея. А в ролите на утешителки май ще влязат Златка Райкова и Емануела.

Сам Азис заяви, че се чувства длъжен да предупреди красавиците в Къщата да се пазят от театралния дон Жуан. Гъмов пък със смях си припомни миналите години и преживяването си в шоуто. Докато беше в предаването той бе душата на компанията и особено много се сближи с Преслава. Двамата дори изиграха ролите на нещастно влюбени в предаването. Именно затова тръгнаха и слухове, че между двамата има нещо повече. Малко след края на предаването двамата излязоха няколко пъти по заведения, но изпълнителката явно реши да сложи край на близостта им заради кариерата си. Към днешна дата тя има мъж и дете, а актьорът призна, че все още му предстои да види голямата любов.

Източник – за жената

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Три години по-късно Гъмов призна за Преслава