Тя спаси детето си, като го скри в прегръдките си. Всички плакаха, когато прочетоха нейния СМС!


Любовта на детето към родителя и на родителя към детето дава невероятна сила. В критични моменти се изискват истински подвизи. Тази трогателна история за пореден път доказва, че в името на децата майките са готови дори да направят и невъзможното.

Докато спасители разчистват отломки от къща, намират безжизнено тяло на жена. За съжаление нямало никакви признаци на живот, защото след падането на сградата главата и гърбът на жената биват тежко травмирани. Положението на нейното тяло наподобявало тяло по време на молитва и с безжизнените си ръце бе обгърнало още едно тяло.

За удивление на всички това тяло не беше безжизнено, малкото детенце беше живо. Внимателно обвито в одеяло, веднага е закарано в болница. Лекарите забелязват при детето и мобилен телефон, на чийто екран е въведено съобщение: „Ако оцелееш, трябва да знаеш, че аз много те обичам“. Майката спасява своето дете с цената на собствения си живот, тя го защитила от разпадащите се отломки. Екипът предаваше телефона от ръка на ръка и всеки, който прочете съобщението, се разплака.
Източник: pik

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

Тя спаси детето си, като го скри в прегръдките си. Всички плакаха, когато прочетоха нейния СМС!