10 растения талисман, които ще предпазят дома ни от бедност и неприятности


Вярваш ли в талисмани? Всеки си има свой талисман, който го зарежда с положителна енергия. Подбрахме 10 растения, които успяват да разпознаят отрицателната енергия и да я премахнат. Те имат защитна сила, която винаги ще ви е в отполза и е доказано, че някои от тях пазят от болести. Хора споделят, че тези растения са ги предпазали от бедност и неприятности. Дали да повярваме? Можем да опитаме и да разберем.


Ето и кои са най-често използваните 10 талисмана: Жълт кантарион – това растение с мънички жълти цветчета е полезна лечебна суровина, но и се възприема като защитник на къщата. Ако булото на жълтия кантарион се постави под прага, то никога няма да допусне зли духове в къщата, както и зло око и лоши думи. Ако засадиш това растение в близост до дома си, то няма да позволи на лоши хора да ти направят магия или да ти предадат отрицателна енергия.

Гераниум – или познатият на всички „здравец“. Казват, че той плаши злите духове и листата му имат бактерицидни свойства. Съдовете с това растение трябва да се поставят там, където подозирате наичието на отрицателна енергия. Ако цветът му се разболее, това значи че той е отнел отрицателната енергия.

Бодлица – ако държиш това растение у дома, то няма да допусне хора с лоши намерения да ти навредат. Неговата сила е в бодила, препоръчват да се държи в спалнята.

Азалия – едно деликатно растение, което не толерира клюки, слухове, завист. Това растение е красиво и определено стои много добре в хола. То умее да разпознава агресивните хора и ще ги отчужди завинаги от уютния ви дом.

Кактус – това бодливо растение защитава дома от всякаква негативна енергия. Умее да абсорбира агресивната енергия. Оставете го там където има повече светлина.

Мента – те правят всеки дом уютен и удобен. Ментата допринася за финансовото благополучие на собственика, в допълнение листата нормализират съня, а и намаляват последицата от стреса.

Парично дърво – това дърво се смята за основен талисман за материален просперитет. Разцветът на това уникално растение показва ранното получаване на богатство.

Еуфорбия или познато още като „малачай“ растение е истински пазител на енергия в къщата. То защитава своите собственици от кавги, клюки и скандали, а също така привлича пари и изглажда конфликтни ситуации. Счита се, че това растение има лечебни свойства – облекчава настинката и укрепва имунитета.

Бегония – крехкото и красиво цвете омекотява енергията на къщата като по този начин допринася за елиминирането на конфликти ситуации. Бегонията неутрализира отрицателните вибрации, носи хармония и комфорт на хората. Когато в дома има чести скандали и конфликти, това растение първо става болно и след това умира, защото дава цялата си енергия, за да защити дома.

Бонсай – красив и уникален, предпочитан от мнозина. Сега има и още причини, да искаш тази красота в дома си. Казва се, че хората, които го притежават, са именно тези с балансирана психика и философски възгледи за живота. Това невероятно растение привлича финансовите потоци към къщата, придава самочувствие и енергията му освобождава домакинството от всички тревоги, нервност и безсъние.

Колкото и невероятно да звучи, тези растения са подходящи за теб и твоя енергиен сектор и със сигурност ще привлекат щастието, любовта и късмета на твоя страна.

Източник: milinovini

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...

Like it? Share with your friends!

10 растения талисман, които ще предпазят дома ни от бедност и неприятности